Han in de media

 

 

 

Han Pelser in de media

 

 

Naamkrachtkunde

 

In de tijd dat Han zijn eerste boek Naamkrachtkunde uitkwam heeft hij aardig wat media aandacht gekregen. Zo was hij te zien aan tafel bij het primetime programma Kopspijkers.

Dit programma werd bekeken door een miljoenen publiek. Hij heeft hierop volgend erg veel reacties gehad en is sindsdien ook cursussen gaan geven.

 

 

 

 

Daarna is hij bij Dolf Jansen aangeschoven in een latenight programma genaamd "later wordt het leuk". In een onwijs leuk interview heeft hij de namen van Dolf Jansen en Katja Schuurman ontleed en andere voorbeelden gegeven waarom je veel informatie kunt halen uit namen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook werd hij nog uitgenodigd om plaats te nemen in het radio programma van Harm Edens, "Het hof van Edens" op radio 1.

 

In de bladen Paravisie en Spiegelbeeld heeft hij ruime aandacht gekregen voor zijn boek. In beide bladen staat een uitgebreid interview van 3 pagina’s lang. Naar aanleiding van deze interviews heeft hij honderden brieven ontvangen van mensen die hun naam ontleed wilde hebben.

 

 

 

Op zoek naar vorige levens

 

Vlak voor het boek Op zoek naar vorige levens uit kwam kreeg Han te horen dat hij ongeneeslijk ziek was. Hierdoor heeft hij zijn boek niet kunnen promoten op tv of radio.

 

 

 

Contact: info@hanpelser.nl

Bestellen "Op zoek naar vorige levens": bestellen@hanpelser.nl