Op zoek naar vorige levens

 

Ik ben ik. Ieder mens is uniek, gevormd door de genen van je (voor)ouders, de geest die je in dit leven ontwikkeld hebt en het weten van jouw oneindige ziel, jouw eigen ik, die zich door vele levens verder ontwikkelt in ervaringen en wijsheid. Niemand heeft dezelfde leven(s), er is dus niemand anders zoals jij.

 

 

Op zoek naar vorige levens

Is het leven echt eenmalig of leef ik op een bepaalde manier toch meerdere levens? Was ik eerst ergens anders voor ik op de aarde kwam? Heb ik ooit eerder geleefd? Bestaan vorige levens? Wat is een vorig leven? Wat is reïncarnatie? Waarom weet ik niets van mijn vorige levens? Zijn er gegevens over mijn vorige levens? Krijg ik weer een nieuw leven na dit leven? Staat mijn leven op aarde min of meer vast? Wat is de reden van mijn bestaan? Heb ik een levensopdracht? Word ik begeleid tijdens mijn leven? Kan ik contact maken met mijn begeleiders? Wat zijn gidsen? Wat gebeurt er met mij als mijn lichaam sterft? Bestaat er zoiets als een geestelijke wereld? In welke vorm is er een voortbestaan na dit leven? Wat en wie ben ik daar? Wat is precies het verschil tussen een ziel en een geest? Wat is het doel van de mensheid? Wat is het doel van de aarde? Is er ook ander leven in de kosmos?

Levenslang al geboeid door dit soort vragen, zou Han het liefst persoonlijk zelf op zoek gaan naar de waarheid van het bestaan van vorige levens en alles wat daarbij hoort en stelt hij zich hiervoor open. Na het leren hypnotiseren word mijn vader al snel geconfronteerd met iemands vorig leven en gaat dit onderzoeken. Tijdens deze sessies ontdekt hij, dat hij vanuit de geestelijke wereld begeleid wordt en informatie en inzichten toegespeeld krijgt ter ondersteuning van zijn praktische zoektocht naar het bestaan van vorige levens.

Hij ontdek het bestaan van reïncarnatie en begrijp steeds meer van de spirituele wereld daarachter.

Hierdoor ontstaat zijn boek Op zoek naar vorige levens, waarin alle bovenstaande vragen meer dan ruim beantwoord worden.

Dit alles in begrijpelijke taal, dit is een boek voor iedereen die dit interesseert. Een boek met bijzondere hypnoses en veel informatie door de persoonlijke ervaringen die Han als een soort biografie van zijn zoektocht beschrijf en zodoende de lezer meebeleefd wat hij heeft beleefd, met de mensen die hem op aarde helpen, als ook vanuit gene zijde.

De lezer beleeft mee, met uitgebreide uitleg, hoe Han ontdekt dat we inderdaad vorige levens bezitten. Hoe dit werkt van leven naar leven en dat daar meer achter zit dan we denken, zowel voor onszelf, de mensheid, als voor onze planeet aarde.

 

 

 

 

Titel: Op zoek naar vorige levens

Auteur: Han Pelser

**Prijs: €13,50,- (incl gratis verzending)**

stuur een email naar bestellen@hanpelser.nl of

gebruik onze contact pagina http://hanpelser.nl/contact.html

Uitgeverij Aspekt

Foto omslag: Thanks to Nasa

ISBN 9789461533562 | nur 720

354 blz.

 

U kunt ook bestellen via onderstaande link:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook te koop op Bol.com

Contact: info@hanpelser.nl

Bestellen "Op zoek naar vorige levens": bestellen@hanpelser.nl