Voorwoord

 

 

 

Welkom op Hanpelser.nl

 

 

Mijn naam is Dennis Pelser. Deze site is een eerbetoon aan mijn vader die dit zelf heeft opgericht en ontwikkeld. Ik ben simpelweg degene die zijn legacy probeert voort te zetten.

 

Hij was absoluut geen doorsnee mens. Hij was een man van vele interesses zoals handlezen, namen ontleden en reincarnatie. Over de laatste 2 onderwerpen heeft hij een boek geschreven.

Han Pelser is overleden op 21 juni 2015 en is 69 jaar geworden.

 

Op zoek naar vorige levens

 

Han Pelser is altijd gefascineerd geweest door Reincarnatie. Hij was er van overtuigd dat ieder mens een ziel en een geest heeft. De ziel is de overkoepelende entiteit en de geest is simpelweg degene die het leven “leeft.” Na het sterven van het lichaam incarneert de ziel na een bepaalde tijd een nieuwe geest om een ander leven te leiden.

 

Mijn vader heeft jaren onderzoek gedaan naar reincarnatie.

 

Door middel van hypnose is hij samen met een aantal vrienden en kennissen op zoek gegaan naar vorige levens. Door het onder hypnose brengen van mensen kan je terecht komen in het onder bewust zijn van deze personen en terug gaan in vorige levens. In een ware zoektocht naar hoe, waar en waarom heeft hij dit boek geschreven. Hij neemt de lezer mee in een reis dat werkelijk op zoek is naar vorige levens.

 

Toen zijn boek in december 2013 uitkwam werd hij geconfronteerd met een ongeneeslijke ziekte. Hij was er van overtuigd dat dit een teken was van zijn ziel dat zijn tijd erop zat. Hij maakt nu de reis waar hij jaren lang onderzoek naar heeft gedaan..

 

Naamkrachtkunde: De kracht in je naam

 

Han heeft altijd interesse gehad in mensen, reizen (de wereld) en talen (andere culturen). Later werd dit aangevuld met de vraag waarom hij op de aarde is en dat er meer is dan word verteld.

Door toeval (of niet?) is hij door een advertentie begonnen met handlijnkunde, het begin van een nieuwe reis. Het werd een passie om mensen iets over henzelf te vertellen. Hij was destijds eigenaar van een horloge/sieraden winkel, wat een walhalla is voor een handlezer!

 

In het woord hand staat al de naam Han, en zo is het begin van de naamkrachtkunde ontstaan. Hij ontdekte steeds meer dat woorden van de letters van een naam een programmatische kracht bezitten.

Het gezegde: "hij heet zo maar hij doet ook zo" kreeg zo een duidelijke betekenis!

Het verbaasde mijn vader enorm dat dit nog nooit eerder gepubliceerd was, en dat de wetenschap hier niet mee bezig was. Waarschijnlijk is de wereld er nog niet rijp voor was zijn conclusie.

Om deze kennis met de wereld te delen heeft hij in 2002 zijn eerste boek geschreven; Naamkrachtkunde.

 

 

Veel plezier met het lezen van deze site, en moge dit u inspireren van een eventuele aankoop van zijn boeken of op zijn minst meer interesse in deze onderwerpen.

 

 

 

Contact: info@hanpelser.nl

Bestellen "Op zoek naar vorige levens": bestellen@hanpelser.nl